logo
امروز : چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۳:۰۰
[ شناسه خبر : ۵۷۲۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان:

تولید گندم در استان زنجان به بیش از 400 هزار تن رسیده است/ پیشرفت‌های علمی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است

تولید-گندم-در-استان-زنجان-به-بیش-از-400-هزار-تن-رسیده-است-پیشرفت‌های-علمی-از-دستاوردهای-مهم-انقلاب-اسلامی-است

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان با اشاره با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در زمینه کشاورزی گفت: تولید گندم در استان زنجان از 42 تن در سال 57 به بیش از 400 هزار تن رسیده است.

به گزارش موج رسا; شهرام طهماسبی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک ایام دهه فجر اظهار کرد: در حال حاضر پیشرفت‌هایی که در سطح استان زنجان و کشور در بخش‌های مختلف وجود دارد از دستاوردهای انقلاب بوده و این دستاوردها با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.

وی با اشاره به پیشرفت روستاهای مناطق محروم استان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران افزود: روستاهای استان زنجان بعد از انقلاب بسیار توسعه یافته و قبل از انقلاب خانه‌های بهداشت بیشتر از 17 باب نبود که در حال حاضر تعداد خانه بهداشت در روستاهای استان زنجان به 447 باب افزایش یافته است.

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان با اشاره به اینکه انشعابات برق در روستاها بعد از انقلاب افزایش یافت گفت: در حاضر تعداد انشعابات برق در روستاهای استان از 88 خانوار قبل از انقلاب به 100 هزار خانوار رسیده است.

وی با اشاره اینکه توسعه زیر ساخت‌ها در استان زنجان بعد از انقلاب را از دستاورد‌های انقلاب عنوان کرد و گفت: افزایش خطوط تلفن‌های ثابت و گسترش خط تلفن همراه از جمله این دستاوردها است.

طهماسبی به عملیات گازرسانی به روستاها در استان زنجان نیز اشاره و ابراز کرد: گازرسانی به 377 روستا از جمله دستاورد‌های انقلاب بوده و که قبل از انقلاب روستاهای استان محروم از نعمت گاز بودند.

وی توسعه راه‌های روستایی و تسهیل راه ارتباطی روستاییان با مناطق شهری را از دیگر دستاورد‌های انقلاب عنوان کرد و گفت: بعد از انقلاب راه‌های روستایی بهبود یافته و ارتباط روستاییان با مناطق شهری بسیار آسان شده است.

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان توسعه بخش کشاورزی در استان زنجان در بعد از انقلاب اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی در زمینه کشاورزی نیز دستاورد‌های بسیاری دارد که از جمله این دستاورد‌ها می‌توان به افزایش تولید گندم از 42 تن در سال 57 به بیش از 400 هزار تن اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: امروز روستاییان به لحاظ راه‌های ارتباطی٬ برق و تلفن مشکلی ندارند و فضاهای آموزشی و بهداشتی برای روستاییان مهیا شده است.

طهماسبی با اشاره به گسترش صنعت بعد از انقلاب در استان زنجان گفت: گسترش صنعت و تولید در استان زنجان در قبل از انقلاب و بعد از انقلاب اصلا قابل قبول نیست و استان زنجان در این زمینه بسیار توسعه یافته است.

وی افزود: در حال حاظر 20 شهرک و ناحیه صنعتی در استان زنجان وجود دارد که زیرساخت‌ها برای فعالیت صنعتی در استان زنجان مهیا است.

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان به توسعه بزرگ‌راه‌ها و آزاد راه‌های استان زنجان بعد از انقلاب نیز اشاره و بیان کرد: بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها و حمل و نقل ریلی در کشور نیز گسترش یافته و بعد از انقلاب این بخش‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته و امروز در این بخش به پیشرفت‌های قابل توجهی رسیدیم.

وی با بیان اینکه امروز ایران در بخش هسته‌ای دانش بسیاری دارد گفت: کشورمان در بحث دانش هسته‌ای جایگاه ویژه‌ای در جهان پیدا کرده است.

طهماسبی ا اشاره به اینکه بعد از انقلاب ما در تحریم بودیم و همیشه دست اندازی‌های دشمنان و شیطنت‌های آنان در مسائل سیاسی٬ اقتصادی٬ فرهنگی و اجتماعی کشورمان بعد انقلاب بوده است.

وی با بیان اینکه در بخش سخت افزاری پیشرفت‌های خوبی داشتیم ابراز کرد: باید در بخش نرم افزای نیز اقداماتی را انجام دهیم و این بخش جای کار دارد.

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان با اشاره به اینکه با وجود همه تلاش‌ها با ضعف‌های ساختاری متعددی مواجه هستیم و برای رفع آنها باید اقداماتی را انجام دهیم گفت: باید به بخش‌های بحران آب٬ بیکاری و به وضعیت معیشت مردم باید بیشتر بپردازیم و حرکت توسعه‌ای به این بخش‌ها داشته باشیم.

وی با تاکید بر اصلاح نظام مدیریت در سطح کشور در سطوح مختلف افزود: باید توسعه مدیریت بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود و اگر با مسائل با مدیریت علمی برخورد کنیم بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

طهماسبی با تاکید بر اینکه با مدیریت علمی کارها طبق روال انجام شده و در زمینه حل مشکلات مردم گامهای خوبی برداشته می‌شود، ابراز کرد: با مدیریت علمی دستگاه‌ها هم‌افزایی خواهند داشت.

وی افزود: در انتصابات مدیران غیر سیاسی باید سابقه سطوح پایه و میانی را داشته باشند تا بتوانند مدیر ارشد بشوند.

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان بیان کرد: سوابق مدیران در سیستم سوابق ثبت می‌شود و هر شخصی قبل از انتصاب مدیر ارشد باید سطوح‌های میانی و پایه را گذرانده باشد.

وی با بیان اینکه سیستم‌ باید به قدری هوشمند باشد که فردی که پاک دست نیست اجازه به خود ندهد تا هرگونه خطایی کند، تشریح کرد: یکی از نقص‌های قانون کشور زیاد بودن تبصره‌ها و ابلاغیات است.

طهماسبی گریزی به هدفمند کردن یارانه‌ها زد و گفت: یارانه‌ها قرار نیست حذف شود بلکه به صورت هدفمند پرداخت می‌شود و نیازی نیست که برخی از اقشار جامعه که اصلا نیازمند یارانه نیستند این مبلغ را دریافت کنند.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر